sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Kuukausikatsaus 3/2019 vihdoin ja viimein

Noniin tehdääs nyt tämäkin alta pois kun pääsi unohtumaan melkein puoleen kuuhun saakka.
Eli mitäs viime kuussa taas tapahtuikaan? Pidetään homma lyhyenä ettei tule vahingossa kirjoitettua jo kuluvan kuun asioita ;)

Kokonaisuutena oli varsin hiljainen kuukausi tuloskauden vireillä olosta huolimatta. Laskua salkulle tuli kuukauden aikana varsin harmittavaiset -349 euroa kuun viimeisen viikon markkinoiden laskun takia. Vielä viikkoa ennen kuunloppua oli kuukausi plussalla reilusti yli 200 euroa mutta tämä kuuluu asiaan...

Pääomaa tuli lisättyä kuussa 406 euroa joka meni kuukausisäästölle sekä aspille suurimmaksi osaksi ja sitten tuli myös suora osakeosto. Tämä onnekas osake oli Outokumpu jota ostin lyhyellä tähtäimellä päivää ennen osingon irtoamista tavoittaa omistaa lyhyen aikaa ja hyötyä sen varsin suurista arvon heittelyistä. Ostin siis 30 lappua 3,39 euron hinnalla eli varsin nappikaupan omainen kokeilu kyseessä siis.

Samalla loppukuusta alkoi osaltani myös osinkokevät ja sen aloittivat Evli (20.3), Stora Enso (22.3) ja Citycon (28.3) yhteensä nämä maksoivat nettona noin 30 euroa osinkoa yhteensä.

Kuun päätteeksi netto-omaisuuteni oli 16 855 euroa ja tästä on hyvää lähteä jatkamaan osinkokevättä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuukausikatsaus 4 ja 5/19 myöhässä mutta tulossa...

Noniin nyt on vihdoin juhannuksen pyhinä aikaa taas kirjoitella... Ollut vähän turhankin kiireinen ja ei ole kerennyt tänne edes kuukausikat...