sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Kuukausikatsaus 2/2019 tylsän tappavaa menoa

Taas vierähti kuukausi ilman että sain mitään tekstiä julkaistua vaikka kolme tuli kyllä kirjoitettua mutta viimeistely on vielä tekemättä... kyllä ne sieltä vielä tulee. 
Sitten itse aiheeseen eli helmikuussa tapahtui taloudessani yhtä sun toista. Heti alkukuusta tuli MP-messuilta ostettua kauan kuolattu pyörä jonka sai messu tarjouksena täysin kuluttomalla osamaksulla joten siihen varattu 6000 euroa jää toistaiseksi vielä Bank Norwegianiin kasvamaan korkoa ja maksan pyörää palkasta suoraan. Uutta ajoasua varten tosin nostin BN:stä 500 euroa. 
Tein myös nettovarallisuuteeni pyörästä suoraan 600 euron arvon alaskirjauksen ostohinnasta johtuen siitä että pyörä on uusi ja sen jälleen myyntihinta olisi suoraan varmasti tuon verran vähemmän. 

Sitten mitä muuta toimenpiteitä salkkuuni tein niin kokeellisesti merkitsin 100 eurolla Nordnetin Smart 15 rahastoa aikomuksena todennäköisesti lisätä sinne enemmänkin ajan myötä. Lehdon dippauksen myötä tankkasin sitä myös 50 osaketta 4,34 osake hinnalla osuen aika hyvin pohjaan sillä hinta sisältää 1% kaupankäynti kulun. ASP:lle talletin 200 euroa ja kuten aiemmin sanoin tulee tämä varsin tylsä kohde olemaan jatkossa noin 50% säästöön menevän rahan loppusijoituspaikkana.
Ja tämän lisäksi tietenkin 50 euron kk-säästö OP Maailma indeksiin. 

Salkussa kasvua tapahtui joka osa-alueella suurimpana osakkeissa jossa kasvua eniten ajoi Tokmanni, Nokia ja Sampo

Eli numeroina tämä äsköinen sekamelska vielä 
Pääoman muutos +67 euroa
Salkun kuukausituotto +128 euroa
Netto-omaisuus 16824 euroa

Ensi kuu tulemaan olemaan todennäköisesti myös hivenen köyhän puoleinen sillä alkukuusta menee isompia kulueriä mutta katsotaan miten loppukuun puolella sitten ja josko saisin viimeisteltyä teidän iloksi myös niitä muita kirjoituksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuukausikatsaus 4 ja 5/19 myöhässä mutta tulossa...

Noniin nyt on vihdoin juhannuksen pyhinä aikaa taas kirjoitella... Ollut vähän turhankin kiireinen ja ei ole kerennyt tänne edes kuukausikat...